Zonder sponsors geen Popelucht, zo simpel is het verhaal.

Een festival organiseren kost veel geld, en ondanks de inzet van vele vrijwilligers en de lage gages waarmee bands genoegen nemen, zijn de inkomsten uit de horeca lang niet genoeg om de kosten te dekken.

Entree heffen is uiteraard al vele malen overwogen, maar dit biedt niet de oplossing. Zelfs bij een minimaal entree bedrag blijft een gedeelte van het publiek weg en/of eist bekendere namen in het programma. Die zijn echter vele malen duurder, stellen hogere backstage eisen en hebben geen enkele binding met Popelucht. Hierdoor zou de entreeprijs hoger moeten, waarmee we in een spiraal komen naar een festival dat we niet willen zijn. Popelucht moet blijven draaien om vooral regionaal talent.

Sponsors die ons met diensten, materieel of financieel ondersteunen zijn dan ook erg hard nodig. Popelucht heeft gelukkig veel ondernemers die het festival een warm hart toe dragen, maar niet iedereen kan elk jaar sponsoren, bedrijven houden op te bestaan en de kosten stijgen elk jaar. Popelucht is daarom altijd op zoek naar nieuwe ondersteuning.
Popelucht heeft een zeer gevarieerd sponsorbestand, bestaande uit enkele grote en vele kleinere sponsoren en donateurs. Hierdoor komen we nooit in de problemen als er onverhoopt een sponsor afhaakt.

Popelucht onderhoudt een duurzame relatie met sponsors en donateurs. We denken mee over advertenties, verlenen graag een wederdienst, bieden onze expertise aan waar we kunnen en brengen relaties met elkaar in contact.

Popelucht biedt 7 sponsorpakketten aan, oplopend in prijs en reclame uitingen. Binnen deze pakketten leveren we vervolgens maatwerk voor een passende oplossing van uw wensen.

Heeft u interesse om Popelucht te ondersteunen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief