• gratis toegang

De band Tot Dan is ontstaan door een initiatief van Peter van Dorst met medewerking van Christian de Zwart en Ronald van Wensen. Naast dat zij allemaal collega’s van elkaar zijn, was het theater de grote gemeenschappelijke deler en vormt dit feitelijk de basis voor de band. Peter heeft als toneelspeler in diverse musicals gespeeld, waar Christian de teksten voor schreef en Ronald als bassist in het combo de muziek verzorgde.

Vanwege de gedeelde muzieksmaak voor o.a. Nederpop en herkenbare rock en pop uit de 70’s en 80’s was de muziekstijl van de band al snel bepaald en is de band in oktober 2014 gestart.
We bouwen nog steeds aan ons repertoire dat momenteel bestaat uit o.a. De Dijk, De Scene, De Kreuners, Doe Maar, Raymond van het Groenewoud, maar ook Herman Brood, Bryan Ferry, the Beatles, Robert Palmer, The Blues Brothers, Fleetwood Mac, Joe Jackson en The Romantics passen prima in dit tijdsbeeld.

Samen met de andere bandleden Kees van Loon (drums), Wim Suykerbuyk (gitaar, backing vocals) en Wouter Goossens (toetsen) brengen wij de oude classics weer tot leven en is dit een feest van herkenning voor jong en oud. Sinds juni 2016 is er een enthousiaste blazerssectie aan de band toegevoegd die bestaat uit Frank Stroop (trompet), Paul Roks (sax) en Paul Kuijpers (trombone). De vocalen van de band worden verzorgd door Peter en Christian en het plezier van muziek maken staat voor ons op de eerste plaats !!

Wij zien je graag tijdens een van onze optredens …..… Tot Dan.

Nieuwsbrief